Kaikura

Internet forra gangen i Queenstown var inte varldens basta direkt, darfor det blev sa konsitgt med bilderna. Skulle egentligen ha lagt upp manga fler, men internet kopplades ner hela tiden och till sist tog tiden slut..:( Far se om jag hinner lagga upp lite idag istallet!

Nu ar vi i alla fall i Kaikura som ar en liten stad pa ostra kusten pa sydon. Vi kom hit i eftermiddan/kvall efter 2 klatterdagar i fantastiska Castle Hill. Vi blev aldrig sjuka, tack och lov, och kom fram till Castle hill  vid 4 pa eftermiddagen i tisdags och klattrade fram till atta. Sen klattrade vi hela dagen igar och fram till lunch idag. Sol och varmt heela tiden, verkligen underbart! Jag tangerade mitt boulderrekord med tva nya V1:or och Emil satte ett nytt rekord med en V5:a:) Vi sov i bilen denna gangen ocksa. Funkar faktiskt ganska bra, denna gangen hade vi hyrt en stor bouldermatta som vi lade over de nedfallda framsatena i bilen, sa vi fick en skon dubbelsang, haha. Inte lika kalla natter denna gangen heller, sa allt var frid och frojd:)

Nu ar vi som sagt i Kaikura. Sjalva staden ar inte sa fin, men den ligger fint precis vid havet. Gick precis en kvallspromenad och lekte lite i vagorna och plockade fina stenar. Imogon ska vi kanske hyra kajaker, vi far se. Men nu har vi bara 1 vecka kvar har, innan vi flyger till Thailand. Sa vi ska nog ta farjan over till nordon pa sondag, och kanske ga en vandring i Tongariro National Park innan det ar dags att ta sig till Auckland.

Ska se om det gar battre med bilderna denna gangen!
Saknar valdrig manga av er dar hemma!
KARLEK

Dar har vi Emil i regnskogen!


Haha, tankte pa dig har Elin!!


Emil hittade lite bouldering pa ett vackert pausstalle pavag fran Milford Sound

Kommentarer
Postat av: Pelle Plutt

Vicken spännande trip ni är uue på. Kul att läsa och vilka vackra bilder, vilket säkert är inte hälften så vackert som i real life. Mossan sitter här bredvid och spinner som en kissemiss av stolthet över sin fantastiska dotter. Många spännande upplevelser önskar vi er och är lite avcundsjuka på er ungdomliga aptit på livets fröjder.

Österlenhälsningar från Pelle, Bo och Nilla

2010-04-02 @ 19:57:13
Postat av: peter

Hej!



Häftigt att se nya spännande bilder. Kul att ni har det fortsatt gott och att ni fortsätter med klättringen!Här är våren starkt på väg. Men vi har fortfarande snö och häftig snabb skating över vallar och åkrar. Isen dock genomrutten. Snön brukar ruttna framåt tio-tiden så nu under påsken har det blivit tidiga mornar. Det är något speciellt att forsa fram på skidorna samtidigt som tranor, sångsvanar och gässen går å vankar och betar på de ställen där snön smält undan. I går åkte jag till Penningby slott och vidare ner till Hysingsvik och skärgrdsvikarna! Häftigt!



Ha det fortsatt gott på "road trippen"!



Pappa Peter

2010-04-04 @ 21:02:29
Postat av: Äählin!

HAHAHA!! Pax en sån bil!

2010-05-02 @ 10:50:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0