Jättegod jul!

Julafton igår var verkligen toppen:) Vi träffades ett stort gäng vid liften kl 10 och åkte upp till ett stängt  café med uteservering i backen. Här dukades det upp massa festligheter och vi fixade en liten julgran som vi pyntade fint:) Sen blev det musik  och dans och massa bus. Det var verkligen hur kul som helst, en jul som jag sent kommer glömma!

Jag har ju inte internet så ofta men när jag väl har det är  det så kul att läsa om vad alla hittar på där hemma och jag blir jätteglad för alla kommentarer! Imorgon är det jobb som gäller kl 10, skoj:P Och nästa vecka blir det en hel del barjobb!

I förrgår stack förresten jag och bullen ut på vår första längdskidetur . Det blev en himla massa skratt om man säger så, vi var helt värdelösa verkligen! Men vi har ett gäng grannar som är duktiga, så dom ska lära oss. Vi kommer bli ett grymt team, Såta Skiklubb!

Finns massa saker att berätta egentlligen, men jobbigt att skriva om allt. Men huvudsaken är att alla har det toppen:)
Julkramar från båthytten!

SNÖ!

Haj:)

Längesen nu igen och mycket har hänt sen sist. Det har snöat grymt mkt dom senaste dagarna, så nu är det verkligen ett riktigt vinterland. Julstämningen har inte riktigt infunnit sig än dock, trots att det bara är två dagar kvar till julafton. Den här julen kommer nog bli speciell, på ett roligt sätt. Planerna är att dra upp ett gäng i backen och hitta en fin gran att pynta och lägga klappar under, Henrik ska vara jultomte och vi ska ta med god mat och god dricka. Mys!

Igår var det födelsefest och bransjefest. Mats fyllde år och av mig och Bulls fick han ett 12-pack ägg (hittegods) och en god drink. Blev en lyckad kväll ända tills vi skulle gå hem i mkt snö och HÅRD blåst, haha det var ett äventyr om man säger så. 

Det har blivit mycket bra skidåkning dom senaste dagarna också:) En del offpist med grannarna Jacob och Adam, och det gick ju som det gick om man säger så..:P Jag gjorde några grymma vurpor, bland annat en när jag kände mig som stighelmer..Rätt in i en sten åkte jag, glömde svänga. Bra jobbat Matilda! 

Hoppas det är bra där himma, saknar er som vanligt. Ha nu en riktigt God Jul. Det ska jag ha!

Ha de!

Howdi Homie!

Hej alla fans!!

Nu sitter jag och Louise på cafét nere i byn, skönt att kunna internetta litta!
Idag och igår har jag workat på städjobbet, ganska drygt men ändå skönt att hitta på nått. Idag städade jag 7 hytter själv på alpin, och nu är jag trött i armarna. haha fiskmusklera har det jobbigt om dagarna:P

Imorgon är Louise ledig så då blir det en heldag i backen, great!

Ha det underbart och krama skåne från mig.

PUSSSSSS

Ett till nær jag ændå ær i farten!

Kan væl dra till med ett kort inlægg till innan bibblan stænger kl 2:P

Kul att så många læser fastæn jag ær skitdålig på att uppdatera. Hoppas det blir bættre nær bullen kommer upp med datorn. Får se om vi kan stjæla skidcentreats internet..Annars har jag hørt rykten om att de vita røren som sitter utanfør vissa dørrar visst ær polackernas INTERNET. hahha. Kanske kan jag lyckas flørta in mig hos dom och ta øver deras sændare/møttagare (eller vad fan det nu æn ær:P) nær dom snart førsvinner. Hoppas!

Nu ska jag klæ på mig mina goretex kængor (ja det ær mysigt på det hær biblioteket før man måpste ta av sig skorna nær man ska in hær:)) och min skidjacka och lunka ut i snøn. Det snøade skitmysigt nær jag gick hit och jag hoppas att det gør det fortfarande.  Innan jag promenixar hem ska jag ta ut pengar så att jag kan betala hyran och køpa ægg och hallon så att jag kan gøra pannkakor!

Smell ya later!

Everyday life in Hemsedal!

Hello fags!
Wazaaap?
Hær uppe ær det bra bra varje dag, allt bara flyter på som det ska, døvørat hør inte några krav, nææ næææ. Lyssnade på timpan under halvtimmaspromenixen ner till byn (hahah ælskar att få skriva BYN)  så har bara han på hjærnan. Ganska skønt fakttiskt, många goa minnen från alla konserter med fanny, underbart!

I alla fall, jag har det fortsatt bra som sagt. Vardagslivet flyter på..Lite ensamt ær det såklart hemma på såta ibland, så jag ær glad att jag har Louise att leka med:) Och på torsdag kommer ju bullen och ellen, så det blir najs! Vardagarna hær kan vara ganska trista..haha, har skapat mig nått slags mønster som jag ser fram emot att bryta. Så hær brukar det se ut:
9-10 : vaknar grymt utvilad och vill bara ligga kvar i den otroligt skøna stora sængen
10-12 : frukost och "efter 10 med malou" på TV4 (hahahahhahah)
12-14 : Skidor! Fler och fler backar børjar øppna och jag øvar på mina hopp, snart sitter 360! (eller itne..)
14-15 : Løprunda (okej jag erkænner, det har hænt två gånger..haha, varav båda två tillfællena var denna veckan. Men det bevisar ju att jag på gång iaf!) Blir det ingen løprunda så blir det Gilmore Girls, Sjunde Himlen och One Tree Hill. Jaa hør och hæpna frida, jag har faktistk kollat på One Tree Hill ganska många gånger nu!
15- ?? : Chill/party många gånger med Lousie. Underbart. Mat och mys har det blivit mkt av med henne!

Sååå nu ser ni lite hur en vanlig dag kan se ut hær. Førhoppnignsvis byts allt tv-tittande snart ut mot roligare grejer:P Ser fram emot Torsdag nær sambon min dyker upp.

Just ja, idag ær det ju Lucia. GRATTIS allesammans. Och att det ær Lucia idag betyder ju att det var lussevaka inatt. Hopaps allt hade skitkul och att sf-filmerna var bra. Nu ska jag råda bot på min internetabstinens och læsa massa bloggar och kolla mail m.m sen ska jag handla och sen promenera hem med Timbuktu igen. Ikvæll får vi se vad som hænder. Kankse utgång, kanske chill.

Saknar er dærhemma! Och ni som ska på KF ikvæll, Simma lugnt!

Pussar och kramar och kærlek och smek!

Hemsedal

HEEEJ!!

Det var værts vad kass aktivitet det har varit på den hær bloggfronten ænda sedan jag kom hit! Orsaken mina vænner ær internetbrist..! Det enda stællet jag kan gå till med internet ær biblioteket dær jag sitter nu..och detta biblioteket har inte værldes bæsta øppettider om man sæger så. Men men, man tager vad man haver!

Nu ær jag hær iaf och allt ær bra med mig. Jag bor i en liten 1,5:a kan man sæga på 27 kvadrat tror jag det ær. Jag bor i en barack..haha. Kænslan man får nær man ær inne i den ær att man ær i en båt..det kænns alltså som en båthytt. Det ær næstan så att man børjar bli sjøsjuk då och då..haha. Det som ær bra med lægenheten ær nærheten till backen och nærheten till jobb. Har kanske 400 meter till liften och 200 meter till jobbet, perfect! Det har blivit några goa skiddagar sen jag kom hit før lite mer æn en vecka sen, och jag och mina nya skidor håller på att bli vænner. Det kommer bli en bra vinter:)

Får la dra lite om jobbet också nær jag ændå ær igång. Jag jobbar ju med att stæda stugor, eller hytter som man sæger hær..Jobbar cirkus 2 dagar i veckan (skønt!) nu nær inte sæsongen dragit igång ordentligt. Stugorna vi stædar ær stooora och man måste vara både noggran och snabb, haha lite jobbigt faktiskt:P Men ibland gør man riktiga kap alltså! Som i søndags tex, det var en bra dag, då hittade jag och simon (han jag stædar med) næstan ett helt flak norrlands guld, pasta, knæckebrød, choklad mm. Riktigkt gøtt!
Sen har jag faktistk lite andra småjobb på g. Har snackat med en kille som driver en firma som heter Hemsedal Event, och jaa, precis som det hørs så fixar han små event. Så i lørdags jobbade jag i en mintubar och sålde shots till fulla afterski/nattklubbsgæster. Det var rigtigt gøy faktiskt! Så det ser ut att bli en del barjobb i vinter:) Och via Hemsedal Event killen Tobias så lær man kænna massa massa roligt folk. Igårkvæll gjorde jag en kul sak faktiskt, jag var på en barkurs med en av Norges bæsta bartenders. Han var fett grym och det var rikgitk roligt. Sen blev det partyparty! Haha jag kænner på mig att den hær sæsongen kommer bli full av fester..varje onsdag ochsøndag ær det tex bransjefest och då går alla som jobbar hær uppe ut och roar sig:)

Oj då, det hær blev långt..grattis till den som orkar læsa allt!
Nu ska jag snart till ica och handla sen ska jag hem till Louises mysiga stuga och æta tacos och baka kladdkaka, mohahahaha frida!!!!!:P

Hoppas allt ær bra med alla dær himma och hoppas vi hørs snart igen!
Håll till godo med massa fina bilder!
Pussar och kærlek och SNØ

RSS 2.0