Snart bär det av..!

Nu är jag i gbg hos Bullen och vi ska snart gå och lägga oss..Upp tidigt imorgon, siktar på att köra vid halv sju kanske. Resan hit gick bra förresten förutom en lite felkörnigar inne i gbg..haha men vafan, det är inte lätt när man är vanvid lund.

Hoppas alla har en bra fredagkväll:) 
Imorgon bär det av, WIHO!

PUSSAR


Hej och hå(v)!

Buongiorno i ragazzi piú belli!

Vaknat, duschat, ätit frukost --> dags för lite action.
Idag ska det sista inhandlas och packas och vid 12-tiden styr jag bilen mot GBG för att möta upp med kära mr Bülent, och imorgon bitti kör vi vidare mot Norge och Hemsedal.
Så tänd en eld i rumpan nu Matilda så att du blir klar i tid för en gångs skull...!

Btw, Byggnadsställningarna håller på att monteras ner!!!

Btw2, håll till godo, för inom kort kommer en rälig (älskar det ordet) historia om när jag såg hur Aluma-kvinnan utan för malmborgs fick mens.

Kramar och kärlek
Tant-Tilda

Min stora fina orienteringsfamilj

En av de saker jag kommer sakna mest när jag är i Norge är helt klart klubbträningarna, särskilt dom på torsdagar. Vi har så himla mysigt tillsammans, vår stora orienteringsfamilj:)

Ikväll när vi fikade efter träningen (okej jag och Frida skolkade lite från det jobbiga..:P) så satt jag och bara sög in ALLT. Allt det mysiga, pratet och skratten. Underbart!
Kommer sakna er!

En del av den härliga skaran på oringen i sommras:)


Godnatt, sussa gott, tack för idag, älskar dig och vill du så får du komma hem till mig inatt!


Morgonstund har guld i mun2

Hello!

Klockan är elva och jag har redan hunnit med massor av saker under mina 6 vakna timmar!
Började dagen 04.52 då klockan ringde..På med kläder och in i bilen.
Min jungfrufärd gick till metropolen Svalöv. Och vilken känsla det var att sitta där själv i bilen och lyssna på Damn:s nya skiva, HÖGT, och sjunga med. Knappt en bil ute heller:)
Anledningen att jag överhuvudtaget begav mig till Svalöv, så tidigt och allt, var att jag skulle träffa Pernilla innan jag drog. Hon bjöd på underbart goda nybakta bullar och te, tack pernilla! Sen skjutsade jag henne till tåget i Lund. Supermysig morgon!

Tjaa, sen resten av dagen har jag storhandlat på Willys inför Norge, packat lite, städat lite och köööört. Hihi, SÅ härligt!
Snart ska jag hämta Tessie och Kani och Anna så ska vi handla och laga lunch:)
GREAT!

Ikväll blir det träning förresten, skojskoj!

Pussar och kramar och hångel och smek!

Godare än godaste kladdkaka

Så känns det verkligen att ha klarat körkortet!
En sten har lättat från mig och nu kan jag äntligen fokusera på Hemsedal
Det är SÅ JÄVLA GÖTT!
Fattar ni eller? Nu är jag fri och kan köra bil vart jag vill, när jag vill (nästan iaf). Extra bra känns det att jag inte fick en enda anmärkning på min körning av vägverketmänniskan med superdålig andedräkt. "du var en sannerligen välutbildad elev, ett nöje att åka med dig!" wohoo!

Well well, nog tjatat.

Ikväll blir det resturang med la famiglia. "Matildagoesaway-party och matildahartagitkörkort-midda" Two in one!

Jag och Frida firade förresten med frödinge, glass, chokladsås och Highschool musical  idag. Me like



Puss tjej, gör din grej!

Titta!

Före...




Efter..:D:D:D



Jag är GLAD!
Nu blir det andra avenyn och frysta hallon för att fira!

Löp + maq + tack!

Hello everybody!

Det blev träning trots allt. Tack Frida för att du tvingade mig!
Löpning och maq, riktigkt nyttigt. Det lär ju kännas imorgon!

Men men, nu är det snart dax alltså..inte så många timmar kvar. Pappa är snäll och har tagit ledigt halva dagen så att vi kan köra ner till Ystad..det är ju där jag ska köra upp. Lite nervös för alla förbud som finns inne i stan och så. Men men, hoppas asagudarna är med mig!

Och förresten, tack för alla lycka till jag har fått! Och kul att Thomas och Camilla också har hittat hit:)

Puss Gonatt, köp en katt!

Hemmafru

Här kommer en rapport från hemmafrun Matilda!
Just nu håller jag på att tvätta, det är ganska roligt.
Jag har även städat undan mina studentpresenter, det var roligt.
Nu ska jag börja funder på vad jag ska ha med mig till Hemsedal.
Sen ska jag laga mat.
Sen ska jag kanske träna med klubben, om jag har tid och om jag inte är lat.

= Skön dag!

Förresten så tog jag foto till körkort och liftkort idag. Och jag har verkigen en tendes att se ut som en häst på alla sånna bilder! hahaha, riktigt gött faktiskt. Känns som att jag får kontakt med mitt förflutna som hästtjej, Jiiiihaaa!

Puss och Porr, köp en borr!

TjohooooO!!!

Godmorrrrgon Godmorrrgon! (på göteborgska)

Sitter här på bra humör och diggar den nya Damn! skivan, och shit så bra den är. Alltså den är verkligen ett måste!
Och vet ni va? Solen skiner idag också och marken är fortfarande vit, det gör mig glad:)

Nu har nedräkningen börjat för mig..för uppkörning och för norge. 1 respektive 3 dagar kvar..Det börjar minst sagt närma sig.

Idag ska jag först kolla på AA och käka frullerulle (hahahha) sen ska jag göra mig iordning och sticka ner till stan för att ta foto till körkortet och lite annat smått och gott. Och i eftermidda ska jag tvätta (gäsp), städa (gäsp), börja packa lite (gäsp) och förhoppningsvis köra en runda med pappi-lappi.
Ikväll hoppas jag på träning med klubben.

Hjärtegull!

I'm not gonna live a day without you girl, I'm not gonna even try

Hey big spender!

Jaaa, det är jag det!
Dumma kossa på mig idag igen...:P
Har slängt ut massa pengar på sånt jag egentligen inte behöver..
Men å andra sidan, nu har jag en fett bra skiva, ett par "stövlar", lite underkläder, en snygg kjol och en KORT nyårsklänning!
Dumma Matilda...Du måste ju spara!!

Ajja gjort är gjort..Det har iaf varit en mycket trevlig dag idag. Fanny ringde mig när jag var på Nova och ville ses. Så hon kom ut till mig så fikade vi och kollade runt lite. Och efter min körlektion (som gick helt okaaj..ooh lite spänd inför onsdag alltså) träffades vi igen i stan för fortsatt shopping. MYS!

Ikväll är det styrelsemöte..haha. FUN!
För övrigt så vill jag tipsa alla om typ väldens bästa skiva. "Let's zoom in" med Damn!

Ha en GRYM kväll!
KÄRLEK ♥

Jag älskar det!

Morrn Morrn!
Gud vad jag älskar det här vädret! Sol och snö och några minusgrader. Det är så himla mysigt.
Nu är jag hemma hos mamma igen, efter en natt i min skööööna stora säng hos pappa med mitt tjocka duntäcke!
Promenixade hit i solen, ack så skönt! Och nu, ja ni blir säkert förvånade, men nu ska jag äta frulle och kolla på andra avenyn. haha, så jäkla bra start på dagen. Sen blir det nog ut till Nova för att inhandla lite nödvändigheter..ett par skor, en skiva och ett 5-månaders lager av hudkräm och schampoo och sånt. Great! 14.30 ska jag ha min sista körlektion och sen ska jag antagligen ha en date med Pernilla:)

Hoppas livet leker för er alla:)

Dödligt heta chicks langar posen på Sankt Hansbackar



Pussgurka!

Ett måste i vinter



Detta är absolut vinterns måste, iaf för mig och alla mina campingvänner från landet och Inga och Gullan på vårdhemmet.
Nu finns den ÄLSKADE foppatofflan även i i en vintermodell!
HUR BRA SOM HELST.
Jag ska genast sätta mig på första bästa flyg ner till Schweiz där denna godingen är fotograferad av kära pernilla:)
Jättetack för tipset kära du ♥

Otur * 100

Förresten så glömde jag berätta om min brutala otur (klantighet?) igårkväll..vilket var anledningen till att dagen inte slutade lika bra som den börjat...

Konserten var som sagt riktigt bra och efteråt stannade vi kvar och dansade och hade roligt. När kl var halv ett bestämde jag mig för att dra mig hemmåt eftersom jag skulle köra dagen efter (läs idag) och Fanny och Iris stannade kvar. Jag kom till Knutpunkten 00.35 och insåg då att jag missat det sista tåget som tydligen gick 00.27.
Vad fan är det lixom? En lördagkväll och inga tåg till Malmö? Jag blev grymt irriterad och visste inte vad jag skulle hitta på..första morgontåget kl 06.00 var inte jättelockande att vänta på och jag fick verkligen inte tag på NÅGON. TIll råga på allt var min mobil nästintill död, så mellan varje försök att få tag på någon hjälpsam själ fick jag stänga av luren så att den inte skulle dö 100%.

Menmen, efter lite ångest bestämde jag mig för att sätta mig på en buss till Landskrona. När jag kom dit var det grymt kallt och grymt läskigt och kl var väl lite innan två. Stod på Rådhustorget (?) och försökte få tag på en taxi som kunde ta mig hem till min varma säng. En snäll man ringde efter en taxi till mig, han borde ha fått dagens ros i Aftonbladet eller nått. Well well, till slut satte jag i mig i taxi nr 19 med Ove och vi styrde kosan mot Lund. (efter att ha nekat 5 miljarder svarttaxi killar).

Till slut la jag mig i min säng vid 3-tiden.
600 kr fattigare.

Haha, dumma dumma kossa...Klantigt värre Matilda!

SOL:)

Godmorning sunshine!

Kass uppdatering pga mkt aktivitet!

Fredagskvällen var kul med lek med tessie, kani och anna. Haha alltid massa goa skratt när man är med dom:)

Sen lördagen var underbar, nästan från början till slut. Började med att jag vaknade kl 8 och var sådär kissig så att jag visste att jag inte skulle kunna ligga kvar. Så jag gick upp för att gå på dass men när jag tittade ut genom fönstret kunde jag inte med att gå och lägga mig igen, solen var påväg upp och snön låg vit och glittrade på marken. Världens vackraste morgon. Så jag drog på mig full snömuddering och gick ut med mig själv. Så himla skönt. Tog en ganska lång propmenad upp på Sankt-Hansbackar och det var så himla vackert. Ni må tycka jag är knäpp, men det var en underbar morgon. Sen gick jag och köpte lussebullar till mig och pappa och bror och våldgästade dom. Mysigt! Och för alla er fladdenbor, när jag skulle hem från backarna tog jag tom läskiga hållet, ni vet det den där branta smala gången. haha, jag älskade det:)

Bilderna talar för sig själv:)






Sen bar det av till Klubbmästerskapet i Vomb, fint väder med tungsprunget! Och jag blev livrädd när jag mötte ett rådjur som stod och stirrade på mig. Som tur var träffade jag Karin sen så att jag slapp springa själv:P haha jag är FEG.

Efter mästerskapet blev det iordningfix på klubbstugan (med digestivekex!) sen åkte vi iväg till Björnstorp för klubbfest. God mat och gott sällskap:) Haha Loke agerade Jay i top model och coachade mig och Frida hur vi skulle se ut på bilderna han tog. (Loke är 4!)

Frida, Loke och jag! "otej, nu sej vi joliga uuut, jäck ut tungan"





Världens härligaste unge!:)
Dock kunde jag inte stanna sålänge eftersom att jag skulle på till Hgb och se Timbuktu och damn!. Det var GRYMT. Fan även fast jag inte gillar hans musik så mkt längre så är kan jag inte säga annat än att han är GRYM live. Fyfan vilket drag alltså! Klubb efteråt med mkt dans och glädje. TACK fanny och iris för en underbar kväll!

Såja, nu har jag skrivit av mig de här dagarna;) Idag ska jag köra bil. Backa runt hörn, vända på lämpligt ställe och parkera! Jag är laddad för onsdag!!
Över och ut, lingontjut!



Fredag och doft av mat

Hej godingar!

Det är nått speciellt med fredagkvällar, även om man inte jobbar eller går i skolan. Något skönt lugn på nått sätt. Mammi står i köket och lagar mat och det luktar så gott att min mage kurrar:)
Idag har jag pysslat lite här hemma och fikat med Erica. Det var verkligen en välbehövlig fika. Skitmyisgt att träffa henne igen efter ett allt för långt uppehåll!

Senare ikväll ska jag leka med Tessie, Kani och Anna. Får se vad vi ska hitta på, men något kul blir det iaf! Det är det alltid med dom brudarna alltså.

Idag när jag var på HM såg jag förresten det värsta särskrivningen på länge. Det var som vanligt ett bord precis vid kassan med massa skit på. Sånt som man ska roffa åt sig sådär i sista sekund på sin väg mot kassan.
Det här var texten som gjorde mig jävulskt irriterad.

Jul klapps tips

AAAAAAAAAAAAH!!
Var är samhället påväg!!??

Jag hoppas för asagudarnas (som kani brukar säga) skull att det var nån liten liten dålig praoelev av något slag som hade skrivit den här skylten. Något annat hade varit sorgligt...Så nu har jag avreagerat mig lite:P

Nu ska jag hjälpa mammi lite.

Hejdå alla fans!
Godjul!

Fanny

Fanny fasen vad jag saknar våra stunder av REN lycka.
Jäklar vad många fina, roliga, underbara stunder vi har haft tillsammans:)
Här kommer ett pottpuri av några fina minnen.
Till dig Fanny!

Innan malmöfestivalen 2006


Ser du det lyckliga i båra ögon älsk?


haha lite av en favorit, efter Mapei på KB:)


Underbar sommardag på stranden i Ystad.


Är inte sommar i Ystad med dig lycka, så säg


Botan våren 2006


Picknick i parken. Underbar eftermidda


Glädje, lycka, skratt!


Du vet väl om att du är värdefull?
Att ingen annan är som du?
Du är BÄST


Är detta skånesnö?

Godmorgon fans!

Idag när jag vaknade (eller inte vaknade, blev väckt av Agneta från Löddesnässkolan) och kollade ut så var dte liiiite liiiite vitt på marken. Är det frost eller är det skånesnö? Dont know, men lite glad blev man iaf, särskilt när solen sken och en byggarbetare gick förbi och såg munter ut. Kanske var det mitt barns far, min Marek.

Anyways...OH nu "snöar" det lite till!!

Anyways 2, idag ska jag ha en chill dag. Ska som vanligt en ledig fredag börja med frukost till veckans sista Andra Avenynavsnitt. Det är fan rikgitk njutning det. Hur ska det gå med David och Roxanna?? Ulla och Greger???

HAHAHA btw, nu hör jag helt crazy skrik utifrån, tittar ut och ser typ 500 barn (eller kanske 100 iaf) springa ut i t-shirts (galningar!??!) och skrika av glädje pga den där "snön" jag berättade om precis. Jag bor ju granne med diverse skolor och dagis. haha så mysigt för dom. Tänk  vad kul att även vi skåningar får känna på känslan av hur det är när det "snöar".
Bild på de lyckliga barnen genom mitt byggnadsfängelse


Ha nu en skön dag, samtliga:)
Pepparjuice?

Rumpa, fat, jag är lat!

Latmask på mig

Hejsan svejsan!

Jag har fan blivit en riktig latmask de senaste 1-2 veckorna. Efter jättemilen har jag tränat så jävla kasst..jag skäms fan över mig själv! är helt opeppad på att springa..särsklit när det är så mörkt och ruggigt. Ikväll ska inte Frida till träningen i Skrylle vilket resulterade i att jag inte giter lyfta på mitt feta arsle och ta mig ut dit heller..Blir istället pulsgympa 19.15 på gerdahallen. Fy på mig, gånger 10!!! Känns bara så himla opepp att åka ut till Skrylle nu när varken Frida, Carro eller Anna är där. (Förlåt frida för att jag gör så att du hamnar i den sitsen i 5 månader!!:()

Känns som att jag bara sitter hemma och sväller..hahah. Tur att jag ska iväg snart. Hoppas på att det kan bli lite mer action på mig där.

Längtar väldigt tills jag och Bullen flyttar in i vårt lilla krypin förretsen, kommer bli så mysigt:) Massa ljus ska vi ha och god mat ska vi laga! LÄngtar bullen!

Pusshej, ät en tjej!


Ps. Jag är glad att jag klarade teorin. Ds.

GRATTIS MIG SJÄLV!

Woho I made it!!! Så jävla skönt:)
Nu är jag hemma hos fridolin och ska skriva ett svenskaarbete och äta bullé (hård bulle utan frön) och frödinge kladdkaka. Mumsfillibabba!
Kisses and kuddles!
Stjärt!

No return

Såja mina vänner, nu var det dags för mig att ge mig av.

NO RETURN

Lycka till Matilda/Lola!

Hoppas jag är på fett bra humör när jag kommer hem!:)

LYXONSDAG!

Sådärja!
Nu var lyxonsdagen över och Frida har satt sig på cykeln och cyklat hem i regn och blåst. Hon har lämnat mig här och jag är så mätt så jag vet inte vart jag ska ta vägen..haha. Till huvudrätt blev det (inte helt otippat) klyftisar med massa sås, sallad och "kött"bullar, och till efterrätt gjorde vi en god frutksmoothie:) så tja, nu är jag typ gravid. Det är byggarbetaren Marek som gjort mig gravid och vårt barn kommer i slutet på april. Hoppas det inte blir en sätesbjudning.

Hon är så jävla sexig, min frida


Nu ska jag göra ett teoriprov till sen blir det sängen, ACK så skönt. Jag fullkomligt älskar att sova.

Godnatt, sussa godis!

Jahaa!

Så vart det mörkt ute igen!
Men skam den som ger sig. Det blir vår igen:) Just hold on!

När det är såhär mörkt och dassigt längtar jag extra mycket till  Hemsedal. Och för er som inte vet det så ska jag ju dit och jobba en säsong. Kommer hem i maj någon gång. Jag längtar otroligt mycket tills fredan den 28 då jag åker=) Jag kommer bo tillsammans med min kompis Bullen från Göteborg i en etta på 27 kvadrat, 200 m från liften:) Louise Fridholm kommer också vara där och jobba denna säsongen och en till tjej, Ellen, från Göteborg. Så alltså, det kommer blir GRYMT!
Jag kommer jobba ca 15-25 timmar i veckan,  helgtid, med att städa lägenheter. Not so fun, men what da fuck - mycket skidåkning! Så tjaa, man kan ju säga att jag är laddad till tusen och att jag har bidragit med ca 10 000 till Stadiums omstättning!:P

Sjääälvklart kommer jag sakna allt här hemma...orienteringen och alla vännerna där mest tror jag. Och alla kompisar, Frida (alla Lyxonsdagar!!), Fanny, Tessie, Kani, Anna..för att nämna några!  Och självklart familjen. Men, men, välkomna att hälsa på samtliga ♥

Btw så känner jag mig ganska laddad inför morgondagens prov. Vill bara ha det överstökat nu! Känns som att det borde gå vägen..men man ska ju inte säga för mycket..Men som sagt 9.25 imorgon polers. TÄNK PÅ MIG!

Pusshej lingontjej!

En fröjd

Det är förresten en fröjd att vakna varje morgon i mitt hem. Man är aldrig ensam. Och hur skönt är inte det?
Anledningen till att jag aldrig är ensam är att vi deltar i extreme home makeover (OH MY GOOOD, THANK YOU GOD AND THANK YOU ABC).
Nä skojja bah, men det känns typ så. Fast med betydligt mindre förändringar som följd.

Varje dag sen i augusti har jag vaknat upp av "bank, bank, bank" och "borr,borr,borr". Gött att slippa ställa väckarklockan ju. Dom bytar fönster och fasad på hela huset. Underbart.
Idag lyckades jag fånga en del på bild.

Godmorgon Godmorgon! Isolera mig från omvärlden, upp med presseningen!



You sexy thiiiing!



Fikapaus?!




Jag älskar också den stora gröna presseningen som då och då sätts upp för att isolera mig från omvärlden.
Thank you HSB för denna något utdragna renovering=)

Godmorgon, Godmorgon hör fåglar sjunga glatt!

Godmorgon!

Morgonstund har guld i mun, som jag brukar säga. Jag älskar faktiskt morgnar, hur tokigt det än kan låta. Det är nog den finaste stunden på dagen, särksilt om man är uppe rikgitk tidigt och ser hur det ljusnar och så. Så harmoniskt på nån vänster:)

Anyways, idag är en ny dag med nya tag! Jag ska föröska plugga mycket teori idag så att allt verkligen sitter. Jag ska vara bombsäker imorgon när jag trycker på "rätta". Så är det bara!

Jaja, nu är det dags för frulle och gårdagens avsnitt av Andra Avenyn. Haha jag älskar verkligen den serien, så jävla dålig, men ändå så jävla bra.

Kul förresten att så många läser, och tack för alla kommentarer=) Keep em comin' gangsters!

SAARVI!

Knäckebröd & Mjölkallergi & lite vildsvin

För alla som är intresserade har jag precis nyupptäckt hur gott det är med knäckebröd. Mammas vännina Annika brukar sova över här någon gång i månaden och ikväll hade hon med sig ett jättegott sånt stort runt knäckebröd. Ack så gott det är! Det enda som gör mig besviken är att jag inte kan sätta in det i mikron med ost på..så att det smälter sådär gott ..Precis som Sofia brukar göra:)
Menmen, sånt är det. Men en sak har jag bestämt. Senast när jag är 35 ska jag sluta vara allergisk mot mjölk. Vid 35 ska jag också (tror jag) börja försöka äta kött igen så att jag kan njuta av livet fullt ut, men MASSA goda såser och typ nått rikgitk lyxigt...oxfilé kanske? SÅ. Då var det bestämt. Skönt.

Duktigt av Frida förresten att sätta sig på bussen till träningen helt själv! Sorry, men jag får kurera någon dag till. På torsdag är jag förhoppningsvis fit for fight igen Fridis så att vi kan ut och fajtas med vildsvinen i skrylle! OOOOPS sorry, Rule nr 1!! FÖRLÅT;)

Puss och kram vi syns på staaan!


Trötter...!

Tjabbaaa!

Ja som rubriken förtäljer så är jag trött ikväll, mycket trött. Har jobbat heltid idag. Först 8-11 som assistent till en star wars-älskande 7-åring med mycket energi och roliga tankar. Men ack så tröttande det är ibland alltså..tex när han vill ligga på golvet och leka krig och jag tycker att vi ska ränka matte..då är vi inte bästa kompisar direkt. Men shit vilken härlig kille han kan vara ibland:) Sen i eftermidda, 11-16.30, har jag jobbar på kära gamla Maskrosen. Känns så skönt att vara där, när man känner både barn och personal. Eftermiddan var väl helt okaj, inget speciellt hände. När vi var ute (i blåst, regn och kyla) tyckte barnen det var jättekul att hoppa och plaska i vattenpölarna såklart..Blött och skitigt blev det. Ibland kan dom göra så oväntade saker alltså..haha, en 4-åring tog upp en spade vatten från pölen och drack upp det. MUMMA vad gott det måste ha smakat!

Citat från dagen:

- Jag är så varm så jag spricks!!
- Usch, här luktar prutt! -
(annat barn svarar) Jag tycker här luktar som det ska..!

Haha, ibland är dom för goa:)

Dja dja, lite om min dag! Hoppas ni mår bra vännerna mina=)
Och Frida, jag ska försöka mig på det där med 2 inlägg om dan, men jag kan inte lova nått..! Vad hände med min bekväma slow-start:P?

Oringen-bild, bara för att jag fullkomligt älskar den veckan!


PUSS och MYS på er!


Det är måndag idag, och grattis Morsing!

Grattis Morsing, you made it!! Du är fan GRYM! Nu är det bara jag kvar också..på torsdag gäller det, då är det din tur att hålla tummarna hårt, och alla andra också såklart:)

Well well, idag har inte hänt så jättemycket. Har inget särskilt kul att berätta...Jag har som sagt jobbat på en förskola i Bjärred och det har gått bra=) har varit på den avdelningen några gånger innan så det är skönt att man kan allas namn och vet reglerna och så. Det har varit en bra dag med bra väder. Och för alla som inte visste det så har jag startat ett bageri, köpt spaghetti och köttfärssås för 5 kronor, ätit en blåbär- och päronkaka, varit en häst och varit en riddare idag. Allt på en och samma dag, det är vad jag vill kalla en effektiv dag!

Nu ikväll ska jag försöka plugga lite teori, så att det sitter som berget på torsdag morgon.

Här kommer en liten PUSS till Fanny också, bara för att hon är så bra! Puss älskade ♥



Godermorgon Godermorgon både herre och fru...

...jag önskar eder alla en fröjdefull jul!

Gormorgon alla glada!
Idag är en ny, KALL, dag och jag känner mig bättre idag än igårkväll. La mig med 38,1 och en panodil. Men nu känns det bättre. Dagen idag kommer bestå av körning kl 9, sen jobb mellan 11 och 17 med mina 4-5-åringar på Maskrosen. Hoppas dom sköter sig!

Förresten idag är dagen man ska hålla tummarna för Sofia. Hon skriver nämligen teorin idag..LYCKA TILL Fia-Lotta:) You can do it!

För övrigt ska jag försöka fixa massa saker idag..Har ju en dum egenskap att råka bli engagerad i lite för mycket ibland..Särskilt i klubben..Det ger mig lite små-ångest..haha. Menmen, det löser sig, det gör det alltid!

Puss och Puss och Puss och PUSS!


 


Lika bra att vara aktiv med en gång väl..?

Jaha, nu startade jag visst en blogg i alla fall, fast jag har sagt att det är något jag aldrig skulle göra..! Men vad gör man inte för sina vänner?;)

Nu när jag ändå har brutit mitt löfte kan jag ju passa på att göra er lite avundsjuka också genom att lägga upp lite bilder på hur gött jag (och de som kommer och hälsar på mig, BLINK) kommer ha det:)

Förstår ni att jag längtar eller?

Förstår ni att jag längtar eller..?

Solsken och vita vidder..



Hemsedal ÄR vackert och underbart



Välkomna att komma och hälsa på i mitt paradis där jag kommer befinna mig från december till maj!

KÄRLEK


Köra, köra, köra...!

Hello gangsters!
Välkomna till min nya blogg som jag förhoppningsvis kommer komma ihåg att skriva i under mina fem månader i Hemsedal. Det är älskade fridolin som gjort det hela möjligt och jag tackar henne ödmjukast!

För att inte glömma att skriva när jag är i Norge är det nog lia så bra att jag kör igång redan nu. Min dag idag har inte varit särskilt spännande..vaknade och kände mig rikgtigt dassig, och det har bara blivit värre under dan..bara jag inte blir sjuk! I alla fall...idag har jag kört, kört, kört, kört lite till och kört ännu mer..haha. Uppkörningen börjar ju närma sig så idag var jag i Ystad med pappi och övade. Och det gick bra. Jag KAN köra bil. Skulle jag kugga kommer det vara på nån sån liten skitsak..nått slarv. Men men, låt oss alla hålla tummarna!
Nu ska jag dricka te.
Tjolahopp gummisnopp! Saaarvi!
/Matilda/Lola (personlighetsklyvning..!!)

Söndag

Detta är Frida som skriver. Jag är grundare till Matildas blogg (eller Lolas blogg som jag hade sagt) därför att jag vill veta vad hon hittar på när hon flyttar till hemsedal över vintern. Hjälp mig att tjata lite på henne så att hon uppdaterar varje dag. Hoppas att ni kommer att följa hennes blogg, det kommer i alla fall jag att göra.

Puss ♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0