Favorit i repris

Andra Avenyn och god frukost. Kan det bli bättre?

Vädret här hemma är grymt trist, massa massa dimma bara. Men idag ska jag ge mig ner på stan iaf, och se om affärerna har fått in något roligt nytt. Sen vid 2 ska jag möta upp favvo-frida för fika och shopping och ikväll blir det midda med Kani, Tessie och Anna. Rolig dag!

Pussiknussi


Himma i Lund!

Hej alla fags!

Nu är jag hemma i Lund en snabbvisit. Tisdag till lördag blir det. Känns skönt, men konstigt!
Jag kom hem vid halv sju ikväll och har ätit middag med pappa, mamma och kalle. Gott och mysigt. Och nu ska jag iväg och träffa älskade Frida, som jag har saknat till tusen..!
Nu när jag är hemma ska jag försöka slänga upp lite bilder också, dock är internet här hos pappa fackat, så imorgon får det bli.
Nu ska jag cykla till frida, Oh vad jag har saknat att cykla!
Pussirussi:)

Sushi

hej kompisar:)

Idag är det torsdag och chilldag. Igår var vi ute 9 st och åt sushi på hotellet och sen var vi på förfest hos danskarna. Riktigkt härlig kväll faktiskt. Dock sket vi i utgång och gick hem istället och här fortsatte jag, Ellen, Jacob och Adam att ha kul. Just nu står ellen och gör pannkakor, mums!

Annars händer det inte så jättemkt för tillfället..Ikväll blir det förhoppningsvis kvällsåkning, om min svanskota fixar det..Har trillat och slagit den 3 gånger den senaste veckan, så den mår inte helbra om man säger så. Det är så fruktansvärt halt här så man ramlar heeela tiden. Så igår var jag så trött på det när vi skulle gå hem så jag tog av mig stövlarna och gick i strumpor, mycket bättre! Nu ska jag äta pannkakor.

Lägtar tills tisdag när jag kommer hem och får träffa alla sköna skåningar igen:) Förresten, jag kommer hem på tisdagkväll och stannar till lördag förmidda.
PUSSAR

När jag ändå är i farten gånger 2

Hej igen!

Long time no see..!
När jag ändå har internet tänkte jag passa på att slänga in ett inlägg till så att ni inte för a uttråkning.
Hmm vad ska jag berätta då? Nått speciellt någon vill veta?

Ikväll ska antagligen ett gäng från såta dra hem till Louises mysiga stuga och baka kladdkaka och bada bastu, kommer blir mys! Sen imorgon är det ju onsdag, vilket betyder Bransjefest! Det är först sushikväll (ska ge det ett tredje försök..Kani kommer du ihåg när du typ var besatt??) sen blir det party. Skoj skoj!

Dom senaste dagarn har jag och Ellen verkligen gjort hur god mat som helst. Man har typ varit i himmelriket Frida. Senast igår gjorde vi världens godaste pastasallad med rostade pinjenötter och allt och till efterrätt bblev det nyponsoppa och glass. jag och ellen var supernöjda och grannarna likaså! Idag får vi se vad vi ska hitta på för kul!

Nu ska jag packa ihop världens minsta laptop och ta skidbussen hem till båten.
Ha de!

HAJ:)

Fasen vad kass jag är på att uppdatera här alltså, förlåt!!!

Just nu sitter jag på  cafét nere i byn och skriver på världens minsta laptop som jag lånat av min snälla granne Jacob. Skönt att kunna sitta lite själv på internet..och dricka världens godaste te med äpple, kanel och russin. helt i min smak alltså!

Igår kväll när vi hade kollat film och myst bestämde vi (såtagänget) för att gå upp tidigt imorgon (läs idag) och ge oss ut i backen för att få den goaste åkningen. Sagt och gjort, jag och Ellen ställde klockan på åtta och gick upp och åt en riktigt god frukost med bär och nyponsoppa och lyxbröd (polarkakor frida!! dom är äckligt dyra här uppe). Till vår besvikelse upptäcäkte vi så småningom hur jäävligt väder det var ute, blåste som attan och snöade hårt..såå..vår plan gick i spillror! Istället låg vi kvar i soffan 2 extratimmar och kollade på nyhetsmorgon:P Vid 11 tog vi oss dock i kragen, satte på oss dom  ruggigt sköna pjäxorna och gick ut i backen. Efter ETT åk gav vi upp, hahha. Det ar förjävliugt idag alltså, blåsigt och bara is..! Och ja, det var min dag haha:)


Det är faktiskt riktigk gött här uppe nu alltså. Alla är så himla schyssta och vi ghar riktigkt kul:) Jag bor ju i världens mista lägenhet tillsammans med en tjej som heter Ellen från göteborg (bullen har åkt hem), men läget är riktigkt bra, och folket är kul. Dörrarna står öppna hos alla (nästan) så vi springer in och ut hela tiden och leker med varandra.


Förresten, för alla som är intresserade kommer jag befinna mig i lund mellan tis och söndag nästa vecka. Och då vill jag leka med alla!:) Så hör av er på mitt nya norska nr så bestämmer vi en date (004741384329)


KÄRLEK


RSS 2.0