Climbing

Hej igen!
Blir uppdatering idag igen, for vi bor kvar pa samma hostel i Takaka med internet. Idag har varit en superharlig dag. Vid nio akte vi ivag 5 min med bilen harifran 'stan" till ett stalle med massa fin klattring. Klipporna lag mitt i regnskogen och det var hur mysigt som helst. Vi tog med oss en Schweizisk kille som vi traffat har pa hostelet och sa traffade vi en snygg italienare som hangde med oss hela dagen ocksa. Det var superkul och jag klattrade roliga leder. Min hogsta hittils faktiskt pa 20 meter, lite laskigt med valdigt kul.

Nedanfor den vackra regnskogen lag lite falt och en vacker flod med klart vatten och fina klippor som vi badade i efter klattringen. Ganska friskt om man sager sa. Nagon hade satt upp en slackline dar (Sascha halsa robin att han hade alskat det!!) som Emil forsokte sig pa utan storre framgang;P Mesig som jag ar hoppade jag bara fran klippan.

Takaka ligger ca 7 km fran havet, sa nar vi var fardigklattrade och badade akte vi ut till stranden (jattevacker!) ett tag och lag och hade det skont i kvallssolen. Imorgon har vi tankt aka dit igen for att njuta av solen och lite varme, och sa finns det bra klattring just vid stranden ocksa. Kommer bli en harlig dag! Imorgon har vi ocksa tankt byta hostel till ett annu mer hippiestalle som ligger 1 minut gangvag fran klattringen vi var vid idag. Kostar bara 14 dollar och det verkar vara grymt mysig stamning dar. Far se hur lange vi stannar har i Takaka. Alla man har pratat med sager att dom flesta bara har tankt stanna har i ett par dagar, men for manga slutar det med veckor istallet. Men vi far se, blir kanske 3 natter till har eller natt, och sedan har vi tankt aka soderut mot Castle hill for lite cool boulering och caving.

Far se om det kan bli lite bilder har snart, vi har iaf tagit massa fina bilder, landskapet ar hur fint som helst!
Pussar!

Kommentarer
Postat av: Morsing

Åååååh, jag vill också! Ni verkar verkligen ha det hur mysigt som helst. Jag vill också ligga och njuta på stranden och klättra i regnskogen!



Det var verkligen jättekul att ses i Stockholm! Jag arbetar just nu hårt för att få klart för mig hur det ligger till med utbildning och bostad där i höst. Men planen är ju att jag ska ta mig dit :). Då blir det massor av klättring och fika i storstaden ;)!!

Puss

2010-03-13 @ 12:17:59
URL: http://tana.blogg.se/
Postat av: Fanny

Hej gumman.saknar dig som in i ... <3 du vet att jag gör de.. och jag vet att det är ömsesidigt. :)

fast jag är i helvetet med tråkigt väder, jobbig vardag o bläääää och du är i paradiset. Så sjukt avundsjuk!!! <3 längtar mig dit...



vi kanske kan skriva mail gumman!

PUSS

2010-03-13 @ 21:59:07
URL: http://beautifulflower.blogg.se/
Postat av: saaaaasssa

Heeeeej pumlan coolt duktig du är med klättningen:)

lägg upp lite bilder så jag också får vara med:) ska hälsa robin de:)

Stanna om ni trivs de är de bästa:)

PUss sköt om er

2010-03-14 @ 01:58:30
URL: http://blubbsascha.blogg.se/
Postat av: nilla

Ni verkar ha det både spännande och gött. Njuter av livet! Har varit inne på nätet och läst och sett om Takaka. Underbart! Håller på att så smått tillfriskna efter en luftrörskatarr.Grotterna verkar vara väl spännande tycker jag. Håll ihop!

Puss, puss! Saknar dej! Mordin.

2010-03-14 @ 11:07:59
Postat av: ÄÄÄhlin!

Men åh Matilda! :) Sjukt skönt låter det ju. Hade jättegärna varit med er där, sol och värme - JA TACK! less på vinter och snö nu. Men shit 20 meter?! shit tjena! GE DIG! Get out of here! ;) Men hälsa Emil och ha det bra nu ni två! PUSSPUSS!

2010-03-15 @ 22:01:37
Postat av: nilla

När jag ser och läser om hur härligt ni har det, kan jag inget annat, än att önska mej ung på nytt!

Det börjar så smått bli vår här. Koltrastarna sjunger i gryningen. Snödroppar på kolonin.Ska se på skidor i eftermiddag. Var är ni nu? PUSSSSSSSSSS.

Nilla

2010-03-20 @ 12:25:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0