Hangdog

Hej!
Kul att ni laser och kommenterar har, da blir det sa kul att dela med sig!:)
Vi ar faktiskt fortfarande kvar i Takaka, har varit har 4 natter nu och det ser ut att bli tva till. Men nu har vi bytt hostel fran Annies Nirvana Lodge till klattrarnas kamping Hangdog som bara ligger 2 mins promenad fran klattringen. Har bor vi i sk Bunkhouse och betalar bara 14 dollar per natt ( en dollar ar typ 5 spann) sa det ar billigt och bra. Och huur skon stammning som helst. Mest klattrare som bor dar. Ett litet och avslappnat stalle. Pa kvallarna sitter man bara ute pa varandan och snackar skit och dricker te - som Kalixborna brukar saga. Just ja Sascha, dom kanner Robin. Ett klatterpar, aldre an oss, Nicko och Mia tror jag dom heter. I vilket fall ar vi valdrig glada att vi bytte till detta campet, aven om det var mysigt pa Annies med.

De senaste dagarna har bestatt av klattring och stranden. Vi har gatt upp strax innan atta och varit vid klipporna strax efter nio. I forrgar var vi och klattrade vid stranden. Verkligen Verkligigen fint. Och jag klarade min svaraste led hittils uttomhus, en 5b+. Sa var grytm nojd:) Igar och idag har vi klattrat i Paynes ford som ligger just vid campet, och jag har for forsta gangen ledklattrat. Har lart mig nu och det ar hur kul som helst! Da klipper man i repet efterhand istallet for att klattra med topprep. Det ar lite mer spannande och utmanande. Har bara klattrat valdrig latta leder, men grymt kul!
Pa eftermiddagarna har vi legat och latat oss pa de langrunda stranderna vid Pohara. Har varit lagom varmt och vi har bada forjat fa lite farg nu:)

Var fortsatta plan ar att stanna har tva natter till, och eventuellt hyra kajaker imorgon och paddla har runt Golden Bay for att vila vara klattermuskler lite. Emil har en led han har jobbat pa som han garna vill klara innan vi lamnar, sa far forsoka med den imogronkvall.

Jag hoppar studsmatta pa vart forsta hostel i Waitamo:)


Emil en kvall pa stranden vid Pohara


Jag! Har kan man se hur langrunt det ar!


Jag klattar mmin forsta ledklattring!


Emil provar slackline vid floden som ligger 3 min fran Handdog, Robins paradis!




PUss och kram, vi syns i stan!

Kommentarer
Postat av: Morsing

Åh vad mysigt ni har det!

Här är det strålande väder dag efter dag, men ingen direkt värme, kan man inte påstå.

Och idag ska jag jobba inomhus hela dagen :(

2010-03-16 @ 09:41:31
URL: http://tana.blogg.se/
Postat av: nilla

Gud vad härligt! Du är så modig!!!!!!! Helt underbart. Jag är så stolt över dej! Vet i fa´n vad som händer med mina sms? Försökte igen idag men det kom sm mms. Teknikens under! Eller gör jag plötsligt fel? Jag åker till Turkiet 17/5 och blir borta månaden ut. Med Gulsen. Behöver din hjälp, eller rättare sagt Elis. Fundera på om ni/du kan bo här lite då. Vill inte störa dina upplevelser i nuet, men fundera. ( det finns kattpenisionat men det kostar nästan nästan lika mycket som resan. Tack för de fina fotona!Jag älskar dej innerligt.

2010-03-16 @ 11:15:06
Postat av: ÄÄÄhlin!

Så jävla fint ni har det! Kan inte ens beskriva hur avundsjuk jag blir när jag läser vad ni gör. Och duktig är du ju, hade nog inte vågat klättra så där högt. :) Superfina bilder tack för dom! Ha det myyyyys! PUSS!

2010-03-17 @ 10:41:28
Postat av: Fanny

VILL VARA DÄÄÄÄÄÄÄÄR MED DIG! hoppas du har kvar lappen, svara gärna eller skicka mail <3

2010-03-17 @ 21:48:59
URL: http://beautifulflower.blogg.se/
Postat av: Carro

Vilka härliga bilder! Ser ut som ni har det riktigt underbart, njut!!

2010-03-17 @ 23:01:53
URL: http://carolineivarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0