Jobbigt!

Vi ar kvar i Wanaka och kom till internet idag igen eftersom vi hade 1 gratis timma kvar och behovde ladda vara ipodar och lagga over lite bilder. Solen skiner ute idag och det ar rikgitk harligt!

Vi vaknade tidigt imorse och sag till var fortsjusning att vadret var stralande, sa vi kakade god avokadofrukost och akte ivag till parkeringsplatsen dar mount Roy vandringen borjar, som ar en vandring till en 1580-meters topp. Solen stralade och det var oootroligt vackert. Men ACK sa jobbigt det var! konstant uppfor i 7,5 km, tog 2 timmar och 20 minuter att komma upp, exklusive diverse pauser for min del. Nar vi kom upp var jag sjutk trott, mjolksyra och puls kan vi snacka om..Men det var sa vart det, valdigt valdrigt vacker utsikt over hoga berg och Wanaka sjon. Uppe pa toppen at vi en varisn frukt och tog lite bilder, och sen borjade den nastintill lika jobbiga nerfarden. Mina ben var heelt slut nar vi kom ner och fotterna gjrode ont. Sista 4 km gick jag i bara strumporna for jag hade fatt ett stort skavsar pa en ta, inte skont. Men detta var var uppvarming infor var 3 dagars uppvarmningsvandrign infor den riktiga vandringen i Nepal. Och flev vandringar kommer behovas, 1 sjukmanad i soffan i vintras och dalig traning har verkligen satt sina spar pa konditionen...hehe.

Det bor forresten en rolig man pa vart hostel. En Engelskman som har bott i Nya Zeeland i 16 ar men som varje sommar jobbar pa finlandsfarjorna. En trevlig man i 45-40 arsaldern som ar valdigt angelagen att umgas med mig och emil, haha. Haromdagen kollade vi pa film med honom, och sa ocksa igar. Och idag ar vi inbjudna pa en till filmkvall! VEt inte om det ar for att han vill trana sin svenska eller vad det kan vara..Han har i alla fall sokt jobb pa Hurtigrutten i sommar. Da jobbar man 22 dagar och ar ledig 22 dagar, och tjanar 4500 euro i manaden. Galet vilka pengar man kan gora dar!

Ska lagga in lite bilder nu och se om det funkar att lagga upp, sa ni far se lite fram var fina vandring idag! Och peter nu kommer din efterlangtade headstand!:)

Det borjar bli host har, men ack sa vackert det ar! Lake Wanaka


Pavag upp till vattenfallet jag skrev om igar:)


Pa var vandrig idag! Lake Wanaka igen


Emils snygga headstanding pa vagen upp!


Jag kaaampar!


UPPE! Det har kommit sno pa topparna har, vackert!


Och sa borjar vi nedfarden! Otroligt harlig dag:)


Det var allt for denna gangen! Imogron aker vi formodligen vidare ner mot Te Anau for att vandra Kepplers track och fa upp pulsen ytterligare. Sen blir det fiordland probably! Sa vet itne nar det blir internet nasta gang. Men Puss pa er alla, kul att ni laser!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Ääääntligen har jag fattat vart du skriver! Så sjukt härliga bilder!! Jag njuter för er skull, måste vara helt underbart! Nått sånt ska jag också göra en gång, yes! Hoppas ni njuter för fulla muggar, det är ni verkligen värda bägge två, och oj vad efterlängtad du är när du kommer hem! Bamsekram och två breddläger ihop röstar jag för! Lev på! PUSS!

2010-03-25 @ 11:03:49
Postat av: Sassa

Hej sweety. Vilka vackra bilder! Här är de mulet:( Ne våker bara rakt fra, tills de kommer en skylt och dit är det 6 km:) Men du är ju inte nå sämmre som går 1,5 mil:) Njut för mig också puss

2010-03-25 @ 12:42:16
URL: http://blubbsascha.blogg.se/
Postat av: Morsing

Åh, det är verkligen helt tokigt vackert!!!!

Jag vill sååååå gärna komma till Thailand så du anar inte! Ni gjorde verkligen rätt i den här resan alltså!

En annan står här och jobbar och sliter, men det börjar i alla fall bli lite vår här till slut! Kommer det vara vinter och kallt i Nepal?

2010-03-25 @ 20:26:38
URL: http://tana.blogg.se/
Postat av: Ellen

HERREGUD VILKA BILDER !! Ser verkligen ut som en scen ur Sagan om Ringen.

2010-03-26 @ 14:30:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0